Поздрави за абитуриенти

Оценете
(3 гласа)
Написана от  Кюстендил Инфо Публикувана в: Новини

Да измислиш поздрав за абитуриент, който да му предадеш лично или да надпишеш поздравителна картичка с него е нещо, което на пръв поглед изглежда лесно, но всъщност не е. Особено ако искаме да излезем от клишето и да пожелаем нещо наистина различно, лично, истинско, което да трогне абитуриента и да се превърне в скъпо за него послание. Разбира се без пожелание за здраве, щастие, любов и пари едва ли ще се размине, но е хубаво да помислим за нещо по лично. Нещо, което да бъде като пътеводна светлина за днешния абитуриент в живота на нас възрастните. Най-важно може би е пожеланието да е от сърце, искрено и лично – така ще сме сигурни, че то ще достигне до сърцето на този, за когото е предназначено!

 

Ето и някои примерни пожелания, които всеки от Вас може да пречупи през своя мироглед, така че да станат подходящи за този, за който са предназначени!

Бъди отличник и в живота, както и досега. Усмихвай се и запази детето в себе си. На добър час!

Бъди себе си. Вярвай на вътрешния си глас, посрещай трудностите смело, а успехите с идеята, че можеш и още. Успешен старт в живота!

Нека тази последна вечер с любимия ти клас бъде незабравима за теб! Ще има много сълзи, но и много смях. Раздяла – да, но само ако ти пожелаеш. Звучи малко тъжно - това е край, но и начало на нещо ново и още по-вълнуващо!

Скъпи ……,
Ето, че дойде и този ден – денят на твоят абитуриентски бал, който ще бъде един от най-красивите и незабравими празници твоя живот!
Сега започва един нов етап от живота ти, който ще бъде изпълнен с изненади и предизвикателства.
Времето на детски игри отмина. Започва една нова “игра” - по примамлива, но и по сложна. Ще има много прекрасни мигове, но и много горчивини. Приеми всяка трудност, като изпитание и се усмихвай на всяка загуба.

Когато се колебаеш – довери се на вътрешния си глас.Дори и да сгрешиш по – важно е да знаеш, че ти си скочил, а не просто някой те е бутнал!
Лесно няма, така че ако “съдбата ти затвори вратата - влез през прозореца”!, защото винаги има начин!
Ти можеш!

Пожелавам ти да имаш куража да реализираш всички мечти, да имаш късмет и във всичко да ти върви. Да вярваш, че хубавото предстои и дори да има трудности да ги посрещаш с усмивка на лице!

Уроците не свършват с последния звънец. Живота е най-добрия учител, а ти бъди добър ученик!
Успешен стар в живота!

Прочетена 28348 пъти Последно променена в Понеделник, 20 Май 2013 05:59